top of page
  • Poza scriitoruluiLumeaprinochiiunuicopil

Dragă prietenă. Părinți perfecți.


Dragă prietenă,

am auzit că fiul tău a fost înscris la acel club privat de volei, minunat nu-i așa? Activitatea sportivă îl va dezvolta armonios, mai cu seamă că va merge de două ori pe săptămână. Știu că îmi povesteai că este tare entuziasmat și de orele de șah, pe care le frecventează în fiecare zi de vineri, să nu mai amintesc de meditațiile ce ați ales să le facă la limba engleză...Ce să mai, are toate atuurile să reușească în viață! Mai ales că ați început de timpuriu.

Desigur, cu un așa program încărcat, joaca liberă va fi restricționată, dar voi ca și părinți, cu siguranță, sunteți mulțumiți că ați avut disponibilitatea să îi oferiți copilului multiple oportunități. Ce să și facă cu atâta joacă, vorba aceea „ce-i prea mult, strică!”

Chiar, oare când v-ați jucat ultima dată împreună? Ce jocuri vă fac plăcere? Ce ați învățat jucându-vă alături de copilul vostru? În medie cât timp petreceți împreună? Este suficient pentru dezvoltarea emoțională a juniorului?

În speranța că vă las reflectând asupra avantajelor învățatului prin joacă, vă recomand să nu cădeți în capcana presiunii de a fi părinți perfecți!

Te îmbrățișez cu dor!

Odette



“Nu cădeți în capcana presiunii de a fi părinți perfecți!”


7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page